Projekter

Klik på billederne for at se en større udgave

2009

I år skal vi have gårdspladsen vest for præstegården gjort færdig med filsebelægning langs husmuren, etablering af et plantebed opbygget i brosten umiddelbart uden for flisebelægningen. Som afslutnig skal der laves jordforbedring og plantes lidt stedsegrønt i bedet. Langs Kirkebakken blev de gamle knækfliser fjernet i 2008. Her skal vi have opbygget et nyt dige i natursten.I mellem dette og gårdspladsen, skal der sættes en række brosten og der skal laves jordforbedring og plantes buskbum.

Ellers har menighedsrådet søgt om tilladelse til etablering af yderligere urnegravsteder inde på kirkegården nord for kirken. Kirkegårdskonsulent Jørgen Andersen er i gang med et forslag. Bliver der givet grønt lys fra provstiet, går vi straks i gang med anlæggelsen.