Gjøl Sognegård

Arrangementer i Gjøl Sogn

Morgenkaffe og gudstjeneste

1. søndag i advent den 27. november kl. 10.15

Som noget nyt vil der denne søndag være mulighed for at mødes til kaffe og rundstykker i sognegården.
Kl. 11 vil der være gudstjeneste i kirken, hvor det første lys i adventskransen tændes, og Sognekoret medvirker.

Tilmelding ikke nødvendig.

Familiegudstjeneste med Luciaoptog i Gjøl Kirke

2. søndag i advent den 4. december kl. 10.15

Kom til en festlig adventsgudstjeneste.
Børne-Ungdomskor og minikonfirmander medvirker.

Julekoncert med Sotto Voce

Onsdag den  7. december kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Den festlige og velklædte herre-vokalgruppe synger julen ind med kendte carols, glad gospel, eventyrlige evergreens og højtidelige hymner. Vokalgruppen, der snart kan holde 25 års jubilæum, er udsprunget af musikmiljøet omkring Aalborg Universitet.
De har gennem årene underholdt i kirker og på kroer, på herregårde og hoteller i det nordjyske og rundt omkring i landet. Det er anden gang gruppen gæster Gjøl, og der er lagt op til et glædeligt gensyn, såvel som en ny chance for dem, der ikke fik hørt gruppen, sidste gang de optrådte.

Torsdagshygge "Julesang og hygge"

Torsdag den 8. december kl. 14.00-16.30 i Gjøl Kirke

Vi starter i kirken med julesang og julehistorie.
Bagefter går vi i sognegården, hvor børnekoret bl.a. går Luciaoptog.

Fællesgudstjeneste med hørehensyn i Biersted Kirke

3. søndag i advent d. 11. december kl. 10.15

Landsdelspræst for hørehæmmede Søren Skov Johansen vil sammen med sognepræst Sofie Gjørup Winkel stå for gudstjenesten.
Hele forløbet bliver ”tekstet”, således at de personer, der har behov for hørehensyn, har mulighed for at følge med. Alle er velkomne.
Efter gudstjenesten serveres der stå-kaffe og småkager i våbenhuset.

Særlige gudstjenester

Dagplejegudstjeneste

Fredag den 16. december kl. 9.30

Børnehavegudstjeneste

Onsdag den 14. december kl. 10.00

Skolegudstjeneste onsdag den 21. december

Kl. 11.00 Biersted Skole (7.-9. klasse)

Kl. 13.00 Gjøl Skole

Alle er velkomne til at deltage i de forskellige gudstjenester.

Ønsk en julesalme i Gjøl Kirke

4. søndag i advent den 18. december kl. 10.15

Denne søndag skal vi synge en masse dejlige advents- og julesalmer, og du kan være med til at bestemme, hvad vi skal synge.
I hele adventsperioden vil der i våbenhuset stå en krukke, hvori du kan lægge dit salmeønske. Eller du kan give dit ønske til Lone Krogsgaard på mail: lrk@km.dk eller tlf. 51 51 46 48.

Kom og vær med til at synge julen ind med Gjøl Sognekor.

Krybbespil i Gjøl Kirke

Tirsdag den 20. december kl. 19.00

Kom og se elever fra Gjøl Skole opføre juleevangeliet.

Torsdagshygge " Foredrag med Anette Ziska, rejseglad yoga-instruktør" i Gjøl Sognegård

Torsdag den 12. januar kl. 10.00

Kom med på en tur i billeder og fortælling til storslåede Peru.
Vi kommer til at høre mere om landet og dets opdeling, befolkningen og de gamle inkaer.

Nytårskoncert i Gjøl Kirke

Torsdag den 12. januar kl. 19.30

Gjøl Kirkes traditionelle nytårskoncert byder på festlig og velklingende musik.
På Gjøl er vi velsignet med en del dygtige musikere, og i år har vi engageret fire af dem til et frugtbart samarbejde om nytårskoncerten.

Thomas Rewes, vores egen kirkesanger og en efterspurgt solist. Lise Gam-Jensen, klassisk pianist. Ruben B. Kristensen, bratchist i Aalborg Symfoniorkester. Kristian Melchior Echwald, Gjøl Kirkes organist, sanger og korleder.

Arrangeret i samarbejde med Gjøl Husmoderkreds og Gjøl Borger- og Erhvervsforening.

Salmestafetten i Vedsted Kirke

Torsdag den 19. januar kl. 19.30-21.30

Vi synger salmer af N. F. S. Grundtvig ved tidl. valgmenighedspræst Thorben Johannessen.

Salmestafetten arrangeres i samarb. med Biersted, Vadum, Vedsted og Aaby Sogn.

De øvrige arrangementer i "Salmestafetten" kan ses her .

Filmaften i Gjøl Sognegård

Onsdag den 25. januar kl. 19.00

Filmaftnerne er et samarbejde mellem Biersted og Gjøl sogn. Efter en kort introduktion ser vi filmen, og efterfølgende drøfter vi nogle af de emner og spørgsmål, som fi lmen rejser.

En gribende fortælling om den 12-årige Cyril, som er blevet efterladt på et børnehjem, fordi faren ikke ønsker ansvaret for ham. En film om de lod, vi bliver givet, og om hvordan vi kan kæmpe for at ændre væremåde og livsretning.

Ost og rødvin/kaffe kr. 25,-

Gud & Pasta i Gjøl Kirke

Onsdag den 1. februar kl. 17.30 i Gjøl Kirke

Vi starter med en kort gudstjeneste i børnehøjde.
Derefter går vi i sognegården for at spise sammen. Spisning koster 25,- kr. for voksne og er gratis for børn.

Tilmelding senest 29. januar til Lone Krogsgaard tlf. 98 27 70 50 / sms 51 51 46 48 / mail: lrk@km.dk

Kyndelmissegudstjeneste i Gjøl Kirke

Søndag den 5. februar kl. 19.00

Kyndelmisse markerer den koldeste og mørkeste tid på året, hvor vi mere end nogen anden længes efter lyset. Derfor vil vi denne aften gennem tekstlæsninger, sang og musik hente lys, håb og mod i budskabet om Jesus som verdens lys. En stemningsfuld gudstjeneste med masser af levende lys.

Gjøl Sognekor medvirker.
Efterfølgende er der kaffe i våbenhuset.

Torsdagshygge "Tur til Musikkens Hus i Aalborg"

Torsdag den 9. februar kl. 10.30

Vi kører i bus med afgang fra Kildevangen til Musikkens Hus, hvor vi får lov at overvære Aalborg Symfoniorkester øve til aftenens koncert.
Efterfølgende rundvisning i Huset af Ruben B. Kristensen fra Gjøl.

Salmestafetten i Gjøl Kirke

Onsdag den 15. februar kl. 19.30-21.30

Vi synger salmer af K. L. Aastrup med stiftskonsulent Jørgen Kjærgaard.

Salmestafetten arrangeres i samarb. med Biersted, Vadum, Vedsted og Aaby Sogn.

De øvrige arrangementer i "Salmestafetten" kan ses her .

Filmaftener i Nørhalne Sognegård

Torsdag den 2. marts kl. 19.00