Gjøl Sognegård

Arrangementer i Gjøl Sogn

Koncert med Nordjysk Vokalensemble

Søndag den 26. juni kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Velgørenhedskoncert med Nordjysk Vokalensemble.

Ensemblet, der blev dannet sidste år, optræder gratis ved denne koncert med danske og et par udenlandske aftensange.

Ved koncerten samles ind til sognets julehjælp.

Koncert med Gjøl Herrekvartet

Onsdag den 3. august kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Gjøl er velsignet med hele tre mandlige sangere, alle aktive solister, og med en fælles interesse for musik for mandsstemmer. Så hvad er mere naturligt end at slå sig sammen, hente en 2. tenor fra DR's koncertkor og lave en velklingende herrekvartet?!

Kvartetten består af Thomas Rewes, Morten K. Mortensen, Kristian Melchior Echwald og Jens Olav Heckmann.

Aftenens koncert er kvartettens debutkoncert, og de fire vokalister præsenterer en buket af værker fra før 1750 - bl.a. Bach, Scheidt og Palestrina, sammen med kendte romancer fra den danske guldalder af bl.a. Gade, Weyse og Lange-Müller.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Vendsysselfestivalen. Entré kr. 75,-.

Fælles udflugt med Kildevang

Tirsdag den 23. august

Knud Børge arrangerer en spændende bustur.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje med AabybroPosten og program for Torsdagshygge for nærmere info.