Gjøl Sognegård

Arrangementer i Gjøl Sogn

Torsdagshygge

Torsdag den 12. maj, vi mødes kl. 10.00 på Birkumgård

Vi tager en tur til Birkumgård for at besøge parken.
I maj er den store rødbøg lige sprunget ud, og rododendronerne begynder så småt at blomstre. Der vil være kaffe i parken eller inde hos Frits, hvis vejret er dårligt.

Derefter er der rundvisning i hold på Gjøl Lokalhistoriske Arkiv.

Filmaften

Torsdag den 12. maj kl. 19.00 i Gjøl Sognegård

Journalisten Julia får til opgave at skrive en artikel om Vel d ’Hiv - den sorte dag i 1942, hvor det franske politi pågreb 13.000 jøder og sendte dem til nazisternes dødslejre. Under sin research gribes Julia af historien om tiårige Sarah, der gemte sin lillebror i garderobeskabet, inden hun og resten af familien blev ført bort. Historien rører Julia så stærkt, at det påvirker hendes eget liv.

Filmaftnerne er et samarbejde mellem Biersted og Gjøl sogne. Efter en kort introduktion ser vi filmen sammen, og efterfølgende er der mulighed for at drøfte nogle af de emner og spørgsmål, filmen rejser.

Ost og rødvin/kaffe kr. 25,-

Forårskoncert

Tirsdag den 24. maj kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Kirkens tre kor – Spirekoret, Børne- og Ungdomskoret samt Sognekoret indbyder til fælles forårskoncert.

Ved koncerten synger korene sommeren ind med deres dejlige musik.

Kom og vær med til en festlig og hjertevarm musikoplevelse.

Jammerbugt Kirkemusikerkoncert

Søndag den 29. maj kl. 19.30 i Haverslev Kirke

Gennem en årrække har kirkesangere og organister i Jammerbugt Provsti arrangeret en årlig sommerkoncert. Koncerten finder sted på skift i provstiets kirker, og denne gang foregår det i Haverslev Kirke, Kirkevænget 11, 9690 Fjerritslev.

Kom og oplev en spændende og varieret koncert med kor- og solosang, orgelmusik m.m. Dirigent: Morten Ahti Lyng

Entré Kr. 50,-. Indtægterne går ubeskåret til humanitært arbejde.

Sognetur til Budolfi og Folkekirkens Hus

Onsdag den 1. juni kl. 18.30

Fælles afgang med bus fra kirkens parkeringsplads kl. 18.30. Vi kører til Budolfi, Domkirken i Aalborg, hvor der vil være fortælling og rundvisning ved guide Inge Vestergaard.

Herefter går vi over i det nyindviede Folkekirkens Hus, hvor husets leder Henrik Thorngaard står klar til at vise rundt. Til sidst slutter vi af med kaffe og kage. Bussen kører hjemad ca. kl. 21.30.

Pris: Kr. 40,- (betales på dagen).

Tilmelding til Jonna Uttrup tlf. 98277443 / 23667270 senest 24. maj.

Sommerfest-gudstjeneste

Søndag den 12. juni kl. 14.00 ved Gjøl Hallen

Vi gentager succesen fra sidste år og flytter søndagens gudstjeneste over i Kirketeltet ved Hallen som en del af Sommerfesten.

Fra kl. 13.30 vil der være musik i Kirketeltet med The Real Fake Stars, som bl.a. optræder sammen med Kirkens Børnekor. Bandet er bl.a. kendt for at gøre byfester og halfester ekstra festlige, og selv om vi kommer til at opleve dem i en lidt mere afdæmpet udgave, ser vi frem til, at de kommer og gør vores gudstjeneste ekstra festlig.

Koret og bandet giver en halv times koncert umiddelbart inden gudstjenesten.

Vel mødt i Kirketeltet!

Koncert med Nordjysk Vokalensemble

Søndag den 26. juni kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Velgørenhedskoncert med Nordjysk Vokalensemble.

Ensemblet, der blev dannet sidste år, optræder gratis ved denne koncert med danske og et par udenlandske aftensange.

Ved koncerten samles ind til sognets julehjælp.

Koncert med Gjøl Herrekvartet

Onsdag den 3. august kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Gjøl er velsignet med hele tre mandlige sangere, alle aktive solister, og med en fælles interesse for musik for mandsstemmer. Så hvad er mere naturligt end at slå sig sammen, hente en 2. tenor fra DR's koncertkor og lave en velklingende herrekvartet?!

Kvartetten består af Thomas Rewes, Morten K. Mortensen, Kristian Melchior Echwald og Jens Olav Heckmann.

Aftenens koncert er kvartettens debutkoncert, og de fire vokalister præsenterer en buket af værker fra før 1750 - bl.a. Bach, Scheidt og Palestrina, sammen med kendte romancer fra den danske guldalder af bl.a. Gade, Weyse og Lange-Müller.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Vendsysselfestivalen. Entré kr. 75,-.

Fælles udflugt med Kildevang

Tirsdag den 23. august

Knud Børge arrangerer en spændende bustur.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje med AabybroPosten og program for Torsdagshygge for nærmere info.