Gjøl Sognegård

Kirkebakken 9, Gjøl
9440 Aabybro

Arrangementer i Gjøl Sogn

Torsdagshygge " Foredrag med Anette Ziska, rejseglad yoga-instruktør" i Gjøl Sognegård

Torsdag den 12. januar kl. 10.00

Kom med på en tur i billeder og fortælling til storslåede Peru.
Vi kommer til at høre mere om landet og dets opdeling, befolkningen og de gamle inkaer.
Kaffe kr. 25,-

Et samarbejde mellem Gjøl Menighedsråd og Kildevang.

Nytårskoncert i Gjøl Kirke

Torsdag den 12. januar kl. 19.30

Gjøl Kirkes traditionelle nytårskoncert byder på festlig og velklingende musik.
På Gjøl er vi velsignet med en del dygtige musikere, og i år har vi engageret fire af dem til et frugtbart samarbejde om nytårskoncerten.

Thomas Rewes, vores egen kirkesanger og en efterspurgt solist. Lise Gam-Jensen, klassisk pianist. Ruben B. Kristensen, bratchist i Aalborg Symfoniorkester. Kristian Melchior Echwald, Gjøl Kirkes organist, sanger og korleder.

Arrangeret i samarbejde med Gjøl Husmoderkreds og Gjøl Borger- og Erhvervsforening.

Salmestafetten i Vedsted Kirke

Torsdag den 19. januar kl. 19.30-21.30

Vi synger salmer af N. F. S. Grundtvig ved tidl. valgmenighedspræst Thorben Johannessen.

Salmestafetten arrangeres i samarb. med Biersted, Vadum, Vedsted og Aaby Sogn.

De øvrige arrangementer i "Salmestafetten" kan ses her .

Filmaften i Gjøl Sognegård

Onsdag den 25. januar kl. 19.00

Filmaftnerne er et samarbejde mellem Biersted og Gjøl sogn. Efter en kort introduktion ser vi filmen, og efterfølgende drøfter vi nogle af de emner og spørgsmål, som fi lmen rejser.

En gribende fortælling om den 12-årige Cyril, som er blevet efterladt på et børnehjem, fordi faren ikke ønsker ansvaret for ham. En film om de lod, vi bliver givet, og om hvordan vi kan kæmpe for at ændre væremåde og livsretning.

Ost og rødvin/kaffe kr. 25,-

Gud & Pasta i Gjøl Kirke

Onsdag den 1. februar kl. 17.30 i Gjøl Kirke

Vi starter med en kort gudstjeneste i børnehøjde.
Derefter går vi i sognegården for at spise sammen. Spisning koster 25,- kr. for voksne og er gratis for børn.

Tilmelding senest 29. januar til Lone Krogsgaard tlf. 98 27 70 50 / sms 51 51 46 48 / mail: lrk@km.dk

Kyndelmissegudstjeneste i Gjøl Kirke

Søndag den 5. februar kl. 19.00

Kyndelmisse markerer den koldeste og mørkeste tid på året, hvor vi mere end nogen anden længes efter lyset. Derfor vil vi denne aften gennem tekstlæsninger, sang og musik hente lys, håb og mod i budskabet om Jesus som verdens lys. En stemningsfuld gudstjeneste med masser af levende lys.

Gjøl Sognekor medvirker.
Efterfølgende er der kaffe i våbenhuset.

Torsdagshygge "Tur til Musikkens Hus i Aalborg"

Torsdag den 9. februar kl. 10.30

Vi kører i bus med afgang fra Kildevangen til Musikkens Hus, hvor vi får lov at overvære Aalborg Symfoniorkester øve til aftenens koncert.
Efterfølgende rundvisning i Huset af Ruben B. Kristensen fra Gjøl.
Kaffe kr. 25,-

Et samarbejde mellem Gjøl Menighedsråd og Kildevang.

Salmestafetten i Gjøl Kirke

Onsdag den 15. februar kl. 19.30-21.30

Vi synger salmer af K. L. Aastrup med stiftskonsulent Jørgen Kjærgaard.

Salmestafetten arrangeres i samarb. med Biersted, Vadum, Vedsted og Aaby Sogn.

De øvrige arrangementer i "Salmestafetten" kan ses her .

Filmaftener i Nørhalne Sognegård

Torsdag den 2. marts kl. 19.00