Børnekor
Minikonfirmander
Om børn i Kirken

Om børn i kirken

Børn er altid velkomne i Gjøl Kirke.

Menighedsrådet vil gerne bidrage til, at det kan være en positiv oplevelse for børnene at være med til gudstjeneste, vi ved jo, at den kan føles lang for de mindste - især under prædiken

Under gudstjenesten kan de børn, der har lyst, gå ud i tårnrummet sammen med en voksen. Her har vi et lille legerum med papir, farver, legetøj og bøger. Der er en højtaler i rummet, så det stadig er muligt at følge med i gudstjenesten.

I våbenhuset hænger der desuden rygsække - lyserøde og lyseblå - med børnebøger, legetøj og tegne/malemapper til aldersgruppen 0-8 år, som børnene kan tage med ind i kirken.

Forældre bedes holde øje med deres børn under gudstjenesten, så denne kan afvikles uden gene for præsten og den øvrige menighed.

Familiegudstjenester

Fem gange om året arrangeres særlige familie-gudstjenester. Det er til fastelavn, palmesøndag, høst, BUSK (Børn-Unge-Sogn-Kirke sidste søndag i oktober) og 1. søndag i advent.

Ved disse gudstjenester medvirker minikonfirmander, konfirmander og KFUM-spejdere