Kontakt og spørgsmål

Mobil 2078 9053

Gjøl Sognekor

- søger nye medlemmer.

Gjøl Kirke har et velfungerende sognekor, der meget gerne optager nye medlemmer - både mænd og kvinder! Der kræves ingen andre forudsætninger for at være med, end at man kan lide at synge, og der er heller ikke nogen optagelsesprøve. Så bare se at komme ud af busken og op af sofaen - kom og syng med!

Vi er i øjeblikket ca. 10 medlemmer, og vil rigtig gerne være flere. Vi synger et meget varieret repertoire, fra den helt gamle kirkemusik, og til ny rytmisk musik og populærmusik. Vi optræder gerne ved gudstjenester, specielt i forbindelse med højtiderne, og vi optræder også gerne andre steder her på Gjøl, ved særlige lejligheder. Vi er også af og til med med et indslag i forbindelse med kirkens koncerter. I alt optræder vi for andre 8-10 gange om året.

Af og til arrangerer vi enkeltstående korprojekter, så hvis du ikke har kræfter til at møde op hver tirsdag, men gerne vil synge med af og til, må du meget gerne kontakte korlederen (se bagsiden) og blive skrevet på listen.

Vi øver torsdag aften kl. 19.00-20.30, og slutter øveaftenerne af med en hyggelig kop kaffe og kage. Her er hyggeligt samvær og sangglæde i centrum!

Børnekoret ved Gjøl Kirke