Gjøl Kirke

Sarah Sant Poulsen

Gudstjeneste og fællesspisning

Søndag den 21. maj kl. 10.15 i Gjøl Kirke

Vi mødes til gudstjeneste i Gjøl Kirke, hvor Signe Gade også vil synge for os.

For de, der har lyst, er der efterfølgende fællesspisning og hyggeligt samvær i sognegården.

Pris for varm mad 25 kr. som betales på dagen.

Tilmelding senest den 16. maj til Lone Krogsgaard tlf. 98277050 / 51514648 / lrk@km.dk

Sommerkoncert: Uægte Bach

Torsdag den 3. august kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Årets Vendsysselfestivalkoncert er med tenoren Jens Olav Heckmann og Ensemble Zimmermann, der ledes af Lars Colding Wolf.

Koncerten hedder Uægte Bach, fordi to af de værker, der bliver spillet, har en særlig historie. Man troede længe, at det var Bach, der havde lavet dem, på grund af værkernes høje kvalitet, men det har vist sig, at det ene er af Hoffmann og det andet af
Telemann.

Vi kan glæde os til at høre Ensemble Zimmermann, der er en af de førende klassiske musikgrupper i Jylland. Jens Olav Heckmann, der udgør 1/4 af Gjøl Herrekvartet, er fast solist med ensemblet, og er i øvrigt bl.a. tenor i DRs koncertkor.

Entré: 100 kr.
Koncerten er arrangeret i samarbejde med Vendsyssel Festivalen.

Forårskoncert 2017

Torsdag den 18. maj kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Gjøl Kirkes Børne- og Ungdomskor medvirker sammen med Gjøl Sognekor.
Desuden medvirker organist og korleder Kristian Melchior Echwald samt kirkesanger Thomas Rewes.

Det bliver et alsidigt program med kendte forårsklassikere, rytmiske sange og fællessange og en hel masse sangglæde.

Sommerfest-gudstjeneste

Søndag den 11. juni fra kl. 13.30

I forbindelse med årets sommerfest rykker kirken ned på sportspladsen ved hallen, hvor vi slår telt op.

Kl. 13.30 - 14.00 vil børnekoret underholde sammen med lokale musikere.

Kl. 14.00 er der teltgudstjeneste.

Vel mødt i Kirketeltet.

Fælles udflugt: Jammerbugt rundt med Mogens Gade

Mandag den 14. august kl. 9.30

Afgang fra Kildevang kl. 9.30 og fra Gjøl Kirkes parkeringsplads kl. 9.35.

Vi kører ud og ser på vores kommune, og Mogens Gade vil fortælle om de steder, vi kommer igennem. Frokosten spises på Sanden Bjerregaard og eftermiddagskaffen drikker vi ved Aabybro Mejeri, hvor vi også siger tak for turen til Mogens Gade.

Vi forventer at være på Gjøl omkring kl. 16.00.

Pris for turen: 200 kr.

Seneste tilmelding mandag den 7. august til: Inger T. tlf. 30525771, Inger K. tlf. 22153484 eller Joan P. tlf. 23661065

Arr. Gjøl Menighedsråd og Fælleshuset Kildevangen