Gjøl Kirke

kl. 8:00-16:00

Valg 2016 Orienterings- og opstillingsmøde

Tirsdag den 13. september kl. 19.00-21.00 i Gjøl Sognegård

Nej, der er ikke valg hverken til kommunal-bestyrelse eller regionsråd i 2016, og sandsynlig-heden for, at der bliver et folketingsvalg i 2016 er vist også meget ringe.
Der er valg til Danmarks 1756 menighedsråd – også til Gjøl Menighedsråd. Reserver datoen og sæt X i kalenderen.

Deltag i en aften, hvor vi samles for at drøfte og muligvis sammensætte et nyt menighedsråd, der de næste 4 år skal lede det kirkelige liv i sognet sammen med præsten. I mødets første del vil menighedsråde give en status på de sidste 4 års arbejde, orientere om menighedsrådets opgaver og kompetencer og om økonomi og kommende initiativer.

Efter et musikalsk indslag og lidt til ganen og maven, er resten af aftenen menighedens og kandidaternes med opstilling og valg af kandidater. Det er vigtigt, at menighedsrådet er sammensat så repræsentativt som muligt, således at rådet afspejler sognet.

Menighedsrådet ser frem til et stort fremmøde og en frugtbar og åben debat om sammensætningen af det kommende menighedsråd.

Kirketeater og familiegudstjeneste

Søndag den 4. september kl. 10.15 i Gjøl Kirke

Den barmhjertige Samaritaner – lignelsen som den næppe er set før!

En anderledes gudstjeneste for børn og voksne, hvor skuespiller Jens Jødal med masser af skør humor opfører en herlig familieforestilling, hvor deltagere løbende inddrages.

Kirkens Børnekor medvirker og minikonfirmander bydes velkommen.

Gud & Pasta

Onsdag den 14. september kl. 17.30 i Gjøl Kirke

Vi starter med en kort gudstjeneste i børnehøjde. Derefter går vi i sognegården for at spise sammen. Spisning koster 25,- kr. for voksne og er gratis for børn.

Tilmelding senest den 11. september til Lone Krogsgaard tlf. 98 27 70 50 / sms 51 51 46 48 / eller lrk@km.dk

Debutkoncert ved Gjøl Herrekvartet

Ved Gjøl Herrekvartets flotte debutkoncert i Gjøl Kirke onsdag den 3. august 2016 optog kulturanmelder Peter Wendelboe tre filmklip.
Filmene er panorama-film. Derved kan man lade panoramaet køre selv eller trække billedet rundt og op og ned med musen, så man kan følge sangerne og se rundt i kirken.
Filmene kan ses her.

Salmestafetten i Åby Kirke

Onsdag den 31. august kl. 19.30

Vi synger salmer af Martin Luther - med organisterne Doris og Mads Kjærgaard.

Salmestafetten arrangeres i samarb. med Biersted, Vadum, Vedsted og Aaby Sogn.

De øvrige arrangementer i "Salmestafetten" kan ses her.

Torsdagshygge "Gjøl-troldens vej til filmen"

Torsdag den 8. september kl. 10.00 i Kildevang

Kalle Østergaard kommer og fortæller om troldenes vej til filmen og om den store kunstner, som troldfar, Thomas Dam, i virkeligheden var.
Filmen får verdenspremiere i København til oktober

Kom og oplev en formiddag i eventyrets tegn.

​Et arrangement i samarb. med Kildevang

Høstgudstjeneste

Søndag den 25. september kl. 14.00 i Gjøl Kirke

Kirken vil være flot pyntet i anledning af, at høsten er i hus, og alle må gerne medbringe lidt af årets høst i form af frugt, grønt, brød, blomster m.m. Spejderne og de børn, der har lyst, vil bære det hele ind i kirken ved gudstjenestens start.

Kirkens Børnekor samt Sognekor medvirker.

Efter gudstjenesten er der kaffe og sodavand i våbenhuset efterfulgt af auktion over de ting, som er medbragt. De indsamlede penge går til lokal julehjælp.