Gjøl Kirke

Stillingsopslag Kirkesanger i Gjøl Kirke

Torsdagshygge

Den 12. maj mødes vi kl. 10 på Birkumgård

Vi tager en tur til Birkumgård for at besøge parken.
I maj er den store rødbøg lige sprunget ud og rododendronerne
begynder så småt at blomstre. Der vil være kaffe i parken eller inde hos Frits, hvis vejret er dårligt.

Derefter er der rundvisning i hold på Gjøl Lokalhistoriske Arkiv.

Forårskoncert

Tirsdag den 24. maj kl. 19.30 i Gjøl Kirke

Kirkens tre kor – Spirekoret, Børne- og Ungdomskoret samt Sognekoret indbyder til fælles forårskoncert.

Ved koncerten synger korene sommeren ind med deres dejlige musik.

Kom og vær med til en festlig og hjertevarm musik-oplevelse.

Jammerbugt Kirkemusikerkoncert

Søndag den 29. maj kl. 19.30 i Haverslev Kirke

Gennem en årrække har kirkesangere og organister i Jammerbugt Provsti arrangeret en årlig sommerkoncert. Koncerten finder sted på skift i provstiets kirker, og denne gang foregår det i Haverslev Kirke, Kirkevænget 11, 9690 Fjerritslev.

Kom og oplev en spændende og varieret koncert med kor- og solosang, orgelmusik m.m.
Dirigent: Morten Ahti Lyng

Entré Kr. 50,-.
Indtægterne går ubeskåret til humanitært arbejde.

Sommerfest-gudstjeneste

Søndag den 12. juni kl. 14.00 ved Gjøl Hallen

Vi gentager succesen fra sidste år og flytter søndagens gudstjeneste over i Kirketeltet ved Hallen som en del af Sommerfesten.

Fra kl. 13.30 vil der være musik i Kirketeltet med The Real Fake Stars, som bl.a. optræder sammen med Kirkens Børnekor. Bandet er bl.a. kendt for at gøre byfester og halfester ekstra festlige, og selv om vi kommer til at opleve dem i en lidt mere afdæmpet udgave, ser vi frem til, at de kommer og gør vores gudstjeneste ekstra festlig.

Koret og bandet giver en halv times koncert umiddelbart inden gudstjenesten.

Vel mødt i Kirketeltet!

Konfirmander Store Bededag 22. april 2016

Filmaften

Torsdag den 12. maj kl. 19 i Gjøl Sognegård

Journalisten Julia får til opgave at skrive en artikel om Vel d ’Hiv - den sorte dag i 1942, hvor det franske politi pågreb 13.000 jøder og sendte dem til nazisternes dødslejre. Under sin research gribes Julia af historien om tiårige Sarah, der gemte sin lillebror i garderobeskabet, inden hun og resten af familien blev ført bort. Historien rører Julia så stærkt, at det påvirker hendes eget liv.

Filmaftnerne er et samarbejde mellem Biersted og Gjøl sogne. Efter en kort introduktion ser vi filmen sammen, og efterfølgende er der mulighed for at drøfte nogle af de emner og spørgsmål, filmen rejser.

Ost og rødvin/kaffe kr. 25,-

Sognetur til Budolfi og Folkekirkens Hus

Onsdag den 1. juni kl. 18.30

Fælles afgang med bus fra kirkens parkeringsplads kl. 18.30. Vi kører til Budolfi, Domkirken i Aalborg, hvor der vil være fortælling og rundvisning ved guide Inge Vestergaard.

Herefter går vi over i det nyindviede Folkekirkens Hus, hvor husets leder Henrik Thorngaard står klar til at vise rundt. Til sidst slutter vi af med kaffe og kage. Bussen kører hjemad ca. kl. 21.30.

Pris: Kr. 40,- (betales på dagen).

Tilmelding til Jonna Uttrup tlf. 98277443 / 23667270 senest 24. maj.