Går man i 7. klasse, har man mulighed for at blive konfirmeret.

Undervisningen starter almindeligvis sidst i august og forløber frem til konfirmationen.

Elever i 6. klasse på Gjøl skole får et brev om indskrivning og nærmere tidspunkt på klassen i juni måned.

Ønsker man at blive konfirmeret, er det en forudsætning, at man er døbt eller bliver det inden konfirmationsdagen. Det er ikke et krav, at man skal være døbt for at gå til undervisning.

For at blive konfirmeret skal man har fulgt undervisningen og have været i kirke et antal gange.

Konfirmander 2015 i Gjøl Kirke

Konfirmation eller ej?

Er man i tvivl, er man velkommen til at møde op og høre nærmere. Man kan også melde sig til og være med til konfirmationsforberedelsen, uden at have besluttet sig endeligt for, om man vil konfirmeres. Undervisningen kan måske afklare det spørgsmål.

Konfirmander 2014 i Gjøl Kirke

Se ritual - Link